Sigma Sport kondigt twee nieuwe sporthorloges met gps aan

21 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180221153446_Sigma-Sport-2.jpg

Sigma Sport heeft twee nieuwe sporthorloges aangekondigd voor de iD-serie. De sporthorloges bieden functies als gps, een hartslagmeter, activity tracker en communicatie via nfc met de smartphone.

De sporthorloges hebben de namen iD.RUN en iD.RUN HR gekregen. Beide sporthorloges zijn gericht op zowel de beginnende als de gevorderde hardlopers, waarbij de snelheid en de afstand middels gps worden geregistreerd. De iD.RUN HR biedt hierbij de meeste opties. Waar de iD.RUN zich beperkt tot de weergave van de belangrijkste hardloopfuncties, daar biedt de iD.RUN HR ook de mogelijkheid om de hartslag te meten.

Kies zelf de weergave tijdens de training en analyseer de gegevens

Beide sporthorloges van Sigma Sport tonen trainingsdata als de snelheid, afstand, staplengte en stapfrequentie. Naast het gebruik voor hardlopen bieden de sporthorloges ook sportprofielen voor bijvoorbeeld wandelen en fietsen op de racefiets. Gebruikers kunnen zelf aangeven welke informatie op het display moet worden weergegeven tijdens de training. Na afloop van de training kun je alle informatie inzien via het Sigma Data Center op de pc of via nfc met de Sigma Link-app op de smartphone.

De Sigma iD.RUN en de Sigma iD.RUN HR hebben een siliconen armband en een oppervlak van krasbestendig mineraalglas met een groot display. De sporthorloges zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De Sigma iD.RUN heeft een adviesprijs van 99,95 euro. De Sigma iD.RUN HR zal 139,95 euro gaan kosten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)