Samsung voorziet Gear Sport van flinke update

17 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
20171224205526_LG-Watch-Sport-Style-770×450.jpg

Het Zuid-Koreaanse Samsung heeft weer een nieuwe update uitgebracht voor een van zijn wearables. De Gear Sport, het meest recent uitgebrachte smartwatch in de productlijn van het bedrijf, heeft een flinke update gekregen en is voorzien van wat nieuwe functies.

Update Gear Sport

De Gear Sport heeft een update naar Tizen OS versie 3.0.0.2 gekregen, met buildnummer R600XXU1ARC4. Die is nu beschikbaar als download en zal zo’n tachtig megabyte groot zijn. De update verbetert bovenal de manier waarop informatie over je laatste trainingssessie weergegeven wordt. Verder is het mogelijk om een doel in te stellen voor je hartslag.
 
Ook zijn er wat andere updates. Zo kan je nu een alarm uitschakelen dat je ervan op de hoogte stelt dat er een tijdje geen activiteit is geweest. Verder zijn er wat algehele verbeteringen wat betreft de prestaties en stabiliteit van het systeem. Daarmee richt Samsung zich uiteraard vooral op het verbeteren van de sportieve mogelijkheden van het sporthorloge, precies zoals we mochten verwachten.
 
Als je in bezit bent van een Gear Sport, is de update handmatig te downloaden door in het instellingenmenu van je verbonden telefoon te zoeken. Het kan even duren voordat de update in Nederland te zien is, want Samsung rolt haar niet tegelijk uit naar alle regio’s.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)