‘Samsung maakt smartwatch met ingebouwde projector’

13 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-smartwatch-projector

Samsung heeft een patent in handen voor een smartwatch met een ingebouwde projector. Dat zou de drager meer schermruimte moeten gaan geven. Ook zouden die dragers meer opties met betrekking tot input tot hun beschikking moeten krijgen.

Werkt Samsung aan een smartwatch met een projector aan boord?

Samsung heeft een patent in handen voor een smartwatch met ingebouwde projector. Deze projector zou gebruikers niet alleen een groter scherm gaan geven, ook zou er meer mogelijk moeten zijn met betrekking tot de user interface. Door het scherm op je arm of hand te projectoren, zou je namelijk ook beter de digitale knoppen kunnen bereiken. Een toetsenbord klinkt natuurlijk heel logisch (smartwatchschermen zijn nou eenmaal erg klein), maar een compleet scherm met extra informatie zou ook helemaal geen gek idee zijn, volgens de fabrikant.

[irp]

Daarnaast zou de speciale projector of techniek ook in combinatie met een virtual reality-headset gebruikt kunnen worden. Zo zouden echte objecten in de virtuele wereld kunnen bestaan en gemanipuleerd kunnen worden door de gebruiker. Ook zouden de bewegingen van de drager beter vertaald kunnen worden. Het is nu natuurlijk nog maar de vraag of Samsung dergelijke technologie gaat toevoegen aan smartwatches of virtual reality-headsets en tegen welke prijs. Een patent betekent niet altijd een product – dus moeten we het maar afwachten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)