Samsung kondigt volgende Gear S-smartwatch tijdens IFA aan

24 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-gear-s3-foto-2

Samsung heeft laten weten dat de volgende generatie Gear S-smartwatch tijdens de IFA volgende week wordt aangekondigd. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf eveneens dat evenement gebruikt om haar smartwatches aan te kondigen.

Volgende Gear S-smartwatch aanstaande

Samsung zal de opvolger van de Samsung Gear S3 volgende week tijdens de IFA-beurs in Berlijn gaan aankondigen. Dat heeft het bedrijf bevestigd tegenover de nieuwswebsite CNBC. In het verleden heeft Samsung vaker de IFA gebruikt als podium voor de onthulling of presentatie van een Gear S-smartwatch, dus het is geen vreemd moment. Details over dit apparaat zijn – verrassend genoeg – schaars op dit moment, tenzij dit de Samsung Gear Sport wordt waar we tot nu toe al over gehoord hebben. Maar die kans lijkt klein.

Waarschijnlijk zal de nieuwe Gear S worden voorzien van de digitale assistent Bixby, die sinds deze week wereldwijd verkrijgbaar is (maar nog niet in het Nederlands gebruikt kan worden). Ook verwachten we uiteraard dat er een betere processor aanwezig zal zijn en dat de accuduur verbeterd zal worden. Omdat Samsung haar nieuwe smartwatch tijdens IFA onthult, is het bedrijf ook meteen eerder dan Apple, die waarschijnlijk later in september de nieuwe Apple Watch Series 3 zal aankondigen. Later meer dus over de nieuwe smartwatch.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)