Samsung brengt mixedrealityheadset niet naar Europa toe

19 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-mixedrealityheadset-afb-1

Samsung heeft laten weten dat de onlangs aangekondigde mixedrealityheadset van het bedrijf niet naar Europa zal worden uitgebracht. Vooralsnog lijkt het erop dat de bril voor mixed reality alleen in de Verenigde Staten wordt uitgebracht.

Mixedrealityheadset Samsung komt niet naar Nederland

Mocht je interesse hebben in de mixedrealityheadset van Samsung, dan hebben we helaas slecht nieuws. De bril komt vooralsnog niet naar Europa toe. Dat zegt een vertegenwoordiger van het bedrijf in een interview tegenover de redactie van The Verge. De Odyssey Windows Mixed Reality-headset, zoals de bril heet, zal voor nu alleen in de Verenigde Staten worden uitgebracht. Er is nu niets bekend over een release voor bijvoorbeeld Zuid-Korea (het thuisland van de fabrikant) of andere landen binnen Azië of Europa.

En dat is jammer. Veel fabrikanten van mixedrealityheadsets presenteren namelijk nagenoeg dezelfde bril voor het kersverse platform en Samsung had nou juist een afwijkend, meer high-end model aangekondigd. Aan boord zitten twee oled-schermen met een resolutie van 1.440 bij 1.600 pixels. Ook is er een bredere kijkhoek van honderdtien graden. Verder beschikt de mixedrealitybril over ingebouwde headphones. De prijs van de bril ligt op 499 dollar, een bedrag dat een stuk hoger ligt in vergelijking met de andere brillen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)