Mickey Mouse-wijzerplaat verschenen voor Android Wear

16 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
mickey-mouse-wijzerplaat

Tijdens de Spring Forward-presentatie van Apple, liet het bedrijf onder andere een wijzerplaat van de meest bekende muis ter wereld zien: Mickey Mouse. Die plaat is nu te downloaden voor je Android Wear-apparaat.

Mickey Mouse-klok op je Android-smartwatch

Wanneer je de Apple-presentatie Spring Forward hebt zitten kijken, dan herken je waarschijnlijk de bovenstaande afbeelding. Dat is de Mickey Mouse-wijzerplaat die Apple liet zien voor de Apple Watch. Een exclusieve wijzerplaat die je alleen op de smartwatch van Apple zou tegenkomen. Maar niet getreurd, trouwe Android Wear-eigenaars: deze Mickey Mouse-wijzerplaat is nu ook verkrijgbaar voor jullie platform. Niet via officiële wegen wellicht, maar de replica die is gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaar is net zo tof.

De wijzerplaat is gebouwd op de officiële api van Google. Met die api, die in december uitkwam, is het voor ontwikkelaars mogelijk zelf wijzerplaten te fabriceren voor Android Wear. Overigens is deze wijzerplaat al sinds oktober te verkrijgen, maar de eerdere versies hadden allemaal ontzettend veel last van bugs. Onder andere omdat Google de api dus nog niet had vrijgegeven en ontwikkelaars daardoor een basis misten voor hun eigen producten. Maar aan die periode is nu een einde gekomen: deze wijzerplaat werkt prima op je smartwatch.

Als je deze Mickey Mouse-wijzerplaat naast de originele legt, dan kun je niets anders concluderen dan dat de ontwikkelaar goed werk geleverd heeft. Mickey`s voeten tappen op de secondemaat en zijn armen wijzen de cijfers aan, die aangeven hoe laat het is. Ook Mickey`s lichaam beweegt mee op de secondewijzer. Wil je deze wijzerplaat downloaden? Dan kan dat helaas niet via de Google Play Store, waar je meestal wijzerplaten en andere apps terugvindt voor je smartwatch. In plaats daarvan kun je hem via deze link binnenhalen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)