Medion komt met fitnesswearables en een sporthorloge

30 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Medion Life E1000

Medion heeft twee fitnesswearables uitgebracht en zal op korte termijn ook komen met een speciaal sporthorloge. Dat laatste product wordt nog ontwikkeld en er is enkel een prototype van onthuld. De twee wearables van Medion heten de Life E1000 en Life S2000.

Fitnesswearables Medion

De eerste van de fitnesswearables die het bedrijf uitbrengt, is de Life E1000. Dat is een armbandje met 0,49-inch oledscherm, dat tot veertien dagen lang gebruikt kan worden zonder opgeladen te worden. De tracker houdt onder meer het aantal gezette stappen bij, en geeft aan hoeveel calorieën je verbrandt tijdens uiteenlopende activiteiten. Ook kan je prima bij het apparaat terecht als je je slaapritme bij wil houden, want daar is ook een functionaliteit voor. De wearable is verder bestand tegen stof en vocht en is vanaf november te koop voor 29,95 euro.

Dan is er de Medion Life S2000, die in juni al gepresenteerd werd. Die is nu officieel onthuld en bevat ongeveer dezelfde functies als de E1000. Dit apparaat heeft echter een 0,91-inch oledscherm en beschikt ook over een hartritmemeter. De S2000 kan langer tegen water en beschikt over een IP67-certificering. Deze wearable komt vanaf september in de winkel te liggen en gaat voor 59,95 euro over de toonbank.

Sporthorloge Medion

Tot slot heeft het bedrijf een sporthorloge onthuld, dat nog in ontwikkeling verkeert. Het horloge zal een 1,3-inch display krijgen en resolutie van 240 bij 240 pixels. Volgens Tweakers beschikt dit horloge straks over een barometer, gps, hoogtemeter, stappenteller en thermometer. Net als de wearables houdt hij ook het slaapritme van zijn gebruiker bij en kan het horloge gebruikt worden om te bellen en muziek mee te luisteren. Wanneer dit horloge op de markt verkrijgbaar is, weten we nog niet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)