Leap Motion toont mogelijkheden van augmentedrealitybril in nieuwe video’s

21 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180621102726_leap-motion-bril.jpg

Het bedrijf Leap Motion werkt al een tijd lang aan augmentedrealitybrillen en in een aantal nieuwe video`s laat het bedrijf zien wat de brillen zoal kunnen doen op dit moment. Heeft iemand zin in een potje pingpong?

Check de video`s van Leap Motion

Als je een augmentedrealitybril moet presenteren waarmee je laat zien wat het in huis heeft — hoe pak je dat dan aan? Nou, met een simpel potje tafeltennis. Het bedrijf Leap Motion heeft video`s online gezet waarin we onder meer iemand zien tafeltennissen tegen een AI-tegenstander, terwijl die voor een echte tafeltennistafel staat. Het is niet baanbrekend of iets dergelijks, maar het laat wel degelijk zien wat deze bril straks in huis heeft als het gaat om een intuïtieve AR-ervaring waar een hoge nauwkeurigheid voor nodig is. Check die video hieronder.

Je kunt de bal spelen zoals je wil en zoals je in het echt ook zou doen. Maar, nog belangrijker, achter de schermen is het natuurlijk waar het allemaal gebeurt en deze ontwikkelingen kunnen belangrijk zijn voor het uitwerken van augmented reality. Zo bepaalt de technologie van de bril waar de bal is, waar die heen moet en op welke manier dat gebeurt. Bovendien moet je batje ook accuraat reageren en kan die niet zomaar heen en weer springen (zoals nog wel eens gebeurt in virtualrealityervaringen). Check ook de video die hieronder staat.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)