Foto’s van doos en handleiding van LG Watch Style online gezet

07 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg-watch-style-rosegoud

Er staan foto`s online van zowel het doosje als de handleiding van de onaangekondigde LG Watch Style smartwatch. De verwachting is dat de Style, net als de Watch Sport, deze week wordt aangekondigd door de fabrikant.LG Watch Style te zien op doos

De verwachting is dat we deze week de presentatie gaan zien van zowel de LG Watch Style als de LG Watch Sport. Deze smartwatches worden gemaakt door fabrikant LG, in samenwerking met Google. Het zullen de eerste twee slimme horloges worden die op Android Wear 2.0 zullen draaien. Nu is er een foto online verschenen waarop het doosje van de Watch Style staat. De Watch Style is de kleine versie van deze nieuwe smartwatches. De Watch Sport wordt niet alleen de grootste van de twee, maar ook meteen de meest uitgebreide versie.

Ook de handleiding is al gelekt

De handleiding van het apapraat is ook al online te vinden. In de afbeeldingen zien we bijvoorbeeld hoe het horloge precies zal werken. Zo kun je het horloge aanspreken met het bekende `OK Google`. Ook zien we screenshots van de nieuwe interface van Android Wear 2.0 en is te zien hoe de zelf aan te passen wijzerplaten eruit kunnen komen te zien. De verwachting is dat LG en Google deze week (mogelijk morgen al, anders overmorgen) de smartwatches aankondigen. De Watch Sport zou 349 dollar en de Watch Style 249 dollar moeten kosten.

 

Zodra LG en Google de Watch Sport en de Watch Style hebben aangekondigd laten wij dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Hou de komende dagen onze website dus goed in de gaten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)