Fitbit werkt aan meer smartwatches die naast de Ionic kunnen bestaan

03 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
fitbit-logo

Wearablefabrikant Fitbit heeft laten weten dat het bedrijf werkt aan nog meer smartwatches, die naast de Ionic kunnen bestaan. Ook komen er in toekomst nog slimme horloges uit die de huidige Ionic kunnen gaan vervangen, natuurlijk.

Meer smartwatches van Fitbit op komst

De Fitbit Ionic is nu verkrijgbaar, maar dat is niet de enige smartwatch die het bedrijf zal uitbrengen. Dat heeft CEO James Park bevestigd tijdens een belronde met investeerders na de presentatie van de laatste kwartaalcijfers. Park heeft aan investeerders desgevraagd laten weten dat er nog een complete line-up aan slimme horloges zal worden uitgebracht. Dit zijn smartwatches die de huidige Ionic moeten gaan vervangen, evenals slimme horloges die naast de Ionic – en al zijn opvolgers – kunnen bestaan, aldus de CEO.

Het is nog niet te zeggen hoe goed de Ionic presteert, omdat het apparaat nog maar net te koop is. Wel hoopt het bedrijf dat de smartwatch over de toonbank zal vliegen tijdens de feestdagen. Uit de nieuwste cijfers blijkt overigens dat Fitbit een winst heeft behaald van 392,5 miljoen dollar heeft behaald. Ook zijn er 3,6 miljoen apparaten verkocht. Dat is zeven procent meer in vergelijking met het vorige kwartaal, maar 32 procent minder dan hetzelfde kwartaal in het jaar ervoor. Wellicht dat de Ionic voor betere cijfers gaat zorgen.

De Ionic kost 349,95 euro, klassieke accessoires en sportbandjes kosten 29,95 euro per stuk en de handgemaakte lederen accessoires zijn 59,95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)