Apple Watch Series 2 met opgezwollen batterij wordt gratis gerepareerd

16 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
Apple Watch Series 2

Apple repareert gratis bepaalde Apple Watch Series 2-modellen die last hebben van een opgezwollen batterij of niet meer aan gaan. Dat blijkt uit een gelekte memo bedoeld voor Apple Stores en erkende verkooppunten. Mocht je in de afgelopen drie jaar een Series 2 hebben gekocht, dan kom je dus mogelijk in aanmerking voor zo`n gratis reparatie.

Gratis reparatie voor sommige Apple Watch Series 2-modellen

Er is een memo naar buiten gekomen waaruit blijkt dat Apple twee problemen met de Apple Watch Series 2 gratis oplost voor eigenaars van zo`n smartwatch. Heb je bijvoorbeeld een Series 2 met een opgezwollen batterij of gaat het slimme horloge helemaal niet meer aan? Dan kun je nu bij erkende verkoop- en servicepunten en Apple Stores aankloppen voor een reparatie. Deze garantie geldt tot drie jaar na de originele aankoopdatum van je Apple Watch en is onder meer voor de mensen in Europa, dus ook Nederland, België en Luxemburg.

Let wel: dit is alleen voor de 42mm-modellen. Mocht je een Apple Watch Series 2 van 38mm hebben, of een Apple Watch, Apple Watch Series 1 of Apple Watch Series 3, wat voor formaat dan ook, dan vis je helaas achter het net. Mocht je dus thuis een Series 2 hebben liggen en heeft het apparaat last van een opgezwollen batterij of gaat de Watch helemaal niet meer aan, neem dan zeker contact op met Apple of ga naar de dichtsbijzijnde winkel. Vooralsnog staat de gratis reparatie nog niet vermeld op de officiële website van de fabrikant.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)