Populaire strategie- en avonturenspel This is the Police komt naar Android

06 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
this-is-the-police

Het populaire strategische en avonturenspel This is the Police, dat onder meer beschikbaar is voor spelcomputers, komt ook naar Android toe. Heb je interesse in de game? Dan kun je je nu alvast registreren voor de game, zodat je een notificatie krijgt als die beschikbaar is.

This is the Police komt naar Android

De strategische avonturengame This is the Police, een populaire indie-titel, komt naar Android toe. De pagina is al live in Google Play, waardoor geïnteresseerde spelers zich alvast kunnen aanmelden. Wanneer je dat doet, dan krijg je een notificatie wanneer de game beschikbaar is. In deze game kruip je in de huid van Jack Boyd, een politieagent die geheel onvrijwillig te vroeg met pensioen wordt gestuurd. En dat terwijl er nog genoeg onrust en criminaliteit heerst in de straten van zijn stad, genaamd Freeburg.

Omdat het pensioen niet jé-van-hét is, besluit Boyd op eigen kracht de criminaliteit te bestrijden, om zo nog een extra zakcentje voor zijn gouden jaren bij elkaar te sprokkelen. Maar dit gaat niet zonder risico: ga je te ver bij de maffia of de burgemeester, dan kan het zomaar zijn dat je je pensioen niet eens haalt. Het spel speelt zich af in realtime, terwijl je je als speler bezighoudt met deals sluiten en criminaliteit onderzoeken. Het is nog niet bekend hoe duur This is the Police wordt op Android en wanneer die officieel beschikbaar is.

The is the Police


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)