OnePlus 6T krijgt eerste update met aantal verbeteringen

01 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-lek

Wanneer je volgende week de OnePlus 6T in huis haalt, dan is de kans groot dat je direct een update kunt binnenhalen met verbeteringen. Er worden verbeteringen doorgevoerd op systeemniveau, maar ook voor de camera.

Update beschikbaar voor OnePlus 6T

De OnePlus 6T is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar in onder meer de Verenigde Staten en zal vanaf volgende week te koop zijn in Nederland. Omdat het toestel nu al beschikbaar is in de VS, heeft OnePlus al een update uitgebracht voor het toestel, die we waarschijnlijk volgende week ook meteen kunnen downloaden. De update brengt de volgende verbeteringen mee:

  • Verbeterde schermontgrendeling
  • Nieuwe bediening op basis van gebaren
  • Geoptimaliseerde energieconsumptie in standby-modus
  • Beveiligingsupdate november 2018
  • Algemene probleemoplossingen en prestatieverbeteringen
  • Verbeterde Nightscape (modus voor avondfotografie)
  • Studio Lighting toegevoegd

Na het update moet de OnePlus 6T op OxygenOS 9.0.4 zitten. Mocht je volgende week meteen zo’n toestel willen halen (of heb je hem stiekem al), dan moet je er natuurlijk wel altijd voor zorgen dat je toestel voorzien is van voldoende energie tijdens het updaten. Wil je meer lezen over het apparaat? Lees dan de officiële aankondiging nog eens door. Binnenkort kun je ook een recensie verwachten van het apparaat, hier op Tablets Magazine. Nightscape komt uiteindelijk ook naar de OnePlus 6 toe.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)