Specificaties en foto gelekt van de nieuwe Google Pixel 3

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 3

Over de XL-versie van de Google Pixel 3 hebben we de afgelopen tijd met enige regelmaat iets gehoord. Maar over de kleinere variant hoorden we vrij weinig. Tot vandaag. Nu is namelijk een foto gelekt van het aankomende nieuwe model.

De Google Pixel 3

De site 9to5Google wist de hand te leggen op een foto van de smartphone. Die kreeg de site via een anonieme gebruiker van forumwebsite Reddit in handen. De foto toont hetzelfde design als het grotere model, maar zonder notch bovenin het scherm. Afgezien van bovenstaand beeld zijn er ook specificaties gelekt over de telefoon.

Volgens de geruchten heeft de smartphone een 5,5-inch display. Dat zou een beeldverhouding van 2:1 hebben en een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. Dat laat zich vertalen als een pixeldichtheid van 440 per inch. Verder zou het scherm een verversingssnelheid van 60 Hz hebben.

De smartphone draait voor zover we weten op de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-processor. Die beschikt volgens de verhalen over vier gigabyte aan werkgeheugen. Ook is er een Adreno 630 GPU ingebouwd voor de verwerking van beelden en games. Interessant is verder nog de batterij, die volgens het nieuwste gerucht een capaciteit van 2.915 mAh heeft.

Er is officieel nog niets bekend gemaakt over de Pixel 3 en zijn grotere broertje. Vermoedelijk onthult Google de telefoons in de loop van oktober.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)