Waterfestival keert terug in Pokémon Go met meer stardust en Kyogre

08 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-waterfestival

Nintendo en Niantic hebben bekendgemaakt dat het Waterfestival is teruggekeerd. Het festival is nu al van start gegaan en duurt tot 21 juni. Tijdens het festival mag je rekenen op allerlei extra dingen, zoals meer stardust en een nieuwe kans op de legendarische Pokémon Kyogre.

Waterfestival in Pokémon Go: van die Kyogre

Wanneer je nu Pokémon Go opstart, dan kun je deelnemen aan het Waterfestival. Tijdens dit festival kun je ontzettend veel water-Pokémon verwachten. Het evenement is al van start gegaan en loopt door tot aan 21 juni. Pokémon als Magikarp en Wailmer zullen nu vaker in het wild worden gespot, terwijl zeldzamere beesten, zoals Totodile en Mudkip, nu uit 2km-eieren kunnen komen. Ook krijg je veel meer snoepjes en sterrenstof voor de moeite: het dubbele wanneer je een ei uitbroedt en het driedubbele wanneer je een Pokémon vangt.

Daarnaast zijn er natuurlijk specifieke Research Events en kom je watertype’s ook vaker tegen tijdens de Raid Battles op straat. Spelers mogen verder nog een poging doen Kyogre te vangen, aangezien deze legendarische Pokémon terug is van weggeweest. Met een beetje geluk kun je zelfs een shiney versie van het grote beest tegenkomen. Daarnaast is de kans ook groot dat je een shiney Shelder tegenkomt, dus sla dat beestje niet snel over. Gelukkig wordt het de komende dagen mooi weer — reden genoeg om naar buiten te gaan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)