Seizoensfinale Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series nu uit

07 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
guardians-of-the-galaxy-screen-1

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de seizoensfinale van Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series nu te spelen is. Het is het vijfde deel in uit het eerste seizoen, met de toepasselijke subtitel Don't Stop Believing.

Laatste aflevering Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag is het zover. Dan lanceert Telltale Games de laatste aflevering in het eerste seizoen van Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Deze laatste episode heeft als subtitel Don’t Stop Believing meegekregen. Het verhaal gaat verder waar de vierde aflevering gebleven was. Na een ultiem offer vallen de Guardians uiteen. Nu slechterik Hala geen oppositie meer heeft, heeft ze vrij spel. Aan Star-Lord de taak zijn eigen gevoelens en zijn team te vinden, om haar alsnog te stoppen.

 

In Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series zal de speler de rol aannemen van meerdere personages binnen het team van klungelige superhelden. Zoals altijd zullen spelers zelf de regie in handen kunnen nemen en kunnen ze beslissingen maken over de gebeurtenissen die voltrekken op het scherm. Het verhaal staat centraal in de game, net zoals dat altijd het geval is in de comics. Ondertussen is Telltale Games bezig met het vervolg van Batman: The Enemy Within, een andere superheldenserie — maar dan van DC Comics.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)