HeartWatch geeft inzicht in hartslagdata van Apple Watch

11 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
Apple-Watch-review-gebruik

In de App Store vind je de app HeartWatch: een applicatie die heel veel inzicht geeft wat al die data over je hartslag nou betekent. De applicatie is nu te downloaden voor een eenmalig bedrag van 1,99 euro en bevat geen advertenties of in-app-aankopen.

Bekijk alles over je hartslag met HeartWatch

De Apple Watch slaat om de zoveel tijd wat data op over je hartslag en presenteert die data vervolgens aan de drager. Hoewel het handig is om deze basale informatie te zien, kun je er verder als gebruiker niet zo veel mee. En in dat gat wil HeartWatch springen door veel meer data te laten zien. Nadat je de app hebt geïnstalleerd en toegang hebt gegeven tot de data, kan het even duren voordat de al beschikbare data in beeld komt (dat is afhankelijk van de hoeveelheid), maar daarna krijg je al meteen een compleet plaatje van je hartslagritme.

Je kunt vervolgens de data opsplitsen, in bijvoorbeeld de dagweergave. Daar kun je zien wat je gemiddelde hartslag is, wat je hartslag is op het moment dat je de Watch omdoet, de maximale en de minimale hartslag en nog meer aspecten. Ook is er een maandweergave, waar je in een oogopslag kunt zien wat de minimale en de maximale hartslag is van een dag. Ook kun je HeartWatch gebruiken als een soort monitor en instellen dat je een notificatie wil wanneer je hartslag boven een bepaalde aan hits per minuut komt – handig voor bij het sporten.

HeartWatch


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)