Monument Valley-makers lanceren vr-game voor Gear VR

11 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
lands-end-monument-valley

De makers van het populaire puzzelspel Monument Valley hebben een nieuwe game gelanceerd, voor de Samsung Gear VR. De game heet Land`s End en is een puzzelgame waarin de omgeving verkennen centraal staat.

Verken de omgeving in Land`s End van Monument Valley-makers

Hoewel de Samsung Gear VR-virtual reality-headset nog niet beschikbaar is in de Nederlandse winkel, betekent dat natuurlijk niet dat ontwikkelaars er nog geen software voor hebben gemaakt. Vanaf vandaag staat de game Land`s End al in de digitale Oculus-winkel (mocht je dus al een ontwikkelaarsversie van de virtual reality-headset hebben, dan zou je de game al kunnen downloaden). In Land`s End krijg je als speler de taak enkele puzzels op te lossen en dat doe je door de omgeving te verkennen door erin te lopen en te kijken.

Qua uitwerking is de game lekker simpel: door de bril op je hoofd te zetten, kun je ook echt om je heen kijken. De puzzels los je op door lijnen tussen objecten te tekenen. Hoewel het spel zich op een compleet andere locatie bevindt dan Monument Valley, doet de visuele stijl ons toch denken aan één van de meest fijne puzzelspellen op mobiele platformen van de afgelopen jaren. Laten we hopen dat Land`s End ons met dezelfde indruk achterlaat, maar dan voor virtual reality-headset. De Samsung Gear VR verschijnt medio november in Nederland.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)