Samsung UE55F7000 (F7000 serie) 3D LCD TV review

20 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-F7000-design

Samsung brengt in 2013 weer een zeer groot aanbod van LCD LED TV's op de Nederlandse markt, met nieuwe designs, verbeterde Smart functies en een vernieuwde Smart Hub. In de bovenste regionen van de line-up vinden we de F8500, F8000 en F7000 series. in deze review bekijken we de F7000 LCD TV serie.

De Samsung F7000 LCD LED TV serie bestaat uit modellen met een 40 inch, 46 inch, 55 inch en 60 inch formaat. Alle modellen in de serie beschikken onder meer over een Full HD LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, verbeterde Smart Interaction features waarmee de TV middels spraak en gebaren bediend kan worden, een vernieuwde Smart Hub met homescreens en de Smart Evolution feature waarmee de TV volgend jaar voorzien kan worden van nieuwe software en hardware.

Qua overige specificaties zijn de F7000 LCD LED TV’s onder meer uitgerust met 3D weergave, 2D naar 3D conversie, ingebouwd wifi, een ingebouwde camera met gezichtsherkenning, de vernieuwde Smart Touch afstandsbediening, vier HDMI poorten, diverse netwerkmogelijkheden, en de mogelijkheid om de TV te bedienen middels de Smart View applicatie voor smartphones en tablets.

Samsung F7000 serie review

De afgelopen week hebben we deze nieuwe F7000 LCD TV van Samsung uitgebreid kunnen testen en waren erg onder de indruk. Zo is de TV voorzien van een simplistisch maar high-end design, een uitgebreid en overzichtelijk Smart TV platform, diverse handige extra (Smart) features en een zeer goede beeldkwaliteit. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung UE46F7000 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Samsung 2013 LCD TV line-up.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)