Op zoek naar een goedkope 3D TV? Goedkoper dan dit kan bijna niet

29 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sony-3d-monitor

Als je op zoek bent naar een goede 3D TV dan ben je al gauw meer dan 500 euro kwijt en dat is wellicht nog te weinig. Maar, niet iedereen heeft een groot budget voor een nieuwe TV. Om toch in drie dimensies te kunnen gamen en naar films te kunnen kijken is er een aantrekkelijke andere oplossing. Wie herinnert zich de Sony PlayStation 3D monitor nog? Dat is dé 3D TV voor weinig geld.

Sony PlayStation 3D monitor

In april van dit jaar verscheen de PlayStation 3D monitor van Sony in Nederland voor een prijs van 499 euro, of voor 599 euro wanneer je er twee 3D games bij wilde hebben. Maar, de prijzen zijn inmiddels zover gezakt dat je al een PlayStation 3D monitor voor 279 euro kunt krijgen. Wehkamp biedt het model, inclusief twee 3D games (Killzone 3 en Gran Turismo 5) en twee 3D brillen, momenteel voor dit bedrag aan.

3D monitor en 3D TV

Nou zul je misschien denken dat je niks kunt met een monitor maar niets is minder waar. De monitor beschikt namelijk gewoon over twee HDMI ingangen waardoor je er een 3D Blu-ray speler (of Playstation 3) en een digitale TV decoder op kwijt kunt. Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook two-player games fullscreen spelen middels de SimulView techniek. Het enige wat je echt mist ten opzichte van een ‘normale’ TV is de ingebouwde tuner. Analoge TV is er dus niet bij. Ook moet je er rekening mee houden dat de monitor een formaat heeft van 24 inch, wat voor sommige huiskamers wellicht aan de kleine kant is. Wellicht een optie voor de game-kamer, de studeerkamer of de slaapkamer dan.

De Sony PlayStation 3D monitor beschikt verder over onder meer Edge Lit LED achtergrondverlichting, een Full HD 1080p resolutie, actieve 3D weergave met twee meegeleverde brillen, een contrast ratio van 5.000:1, een 240Hz beeldtechniek, twee speakers en een subwoofer, en de zogenaamde quad-speed frame sequential display technology die moet zorgen voor minimale crosstalk problemen.

Bekijk de Sony PlayStation 3D monitor op de website van Wehkamp op via onderstaande prijsvergelijking.  


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)