Win een high-end Teufel luidsprekersysteem

10 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-actie

Het is alweer even geleden dat we een mooie actie hadden maar dat maken we nu dubbel goed met een zeer fraaie actie met nog indrukwekkendere prijzen. Beantwoord een paar korte vragen en je maakt automatisch kans op één van de drie high-end Teufel luidsprekersystemen met een totale waarden van 800 euro. Deze Teufel luidsprekersystemen geven je de ultieme home cinema ervaring in huis.

Onder alle deelnemers van de actie verloten we drie zeer fraaie luidsprekersystemen van de Duitse fabrikant Teufel. De Concept B 20 stereo luidsprekers passen perfect bij je PC of laptop en geven een dynamisch geluid met een diepe bass. De Consono 35 home cinema luidsprekerset zal jouw home cinema systeem beter laten klinken dan ooit te voor, inclusief een volwaardig surround geluid. Als hoofdprijs hebben we de Ultima 4 luidsprekerset; high-end luidsprekers voor elk home cinema of stereosysteem.

Doe nu mee met de Teufel actie, beantwoord een paar simpele vragen en maak kans op één van deze fraaie luidsprekersystemen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)