Win high-end HDMI en audio kabels voor jouw 3D home cinema set

07 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
HDMI-RU-connected

Wanneer je net een nieuwe 3D TV hebt aangeschaft en deze wilt verbinden met je 3D-Ready receiver en je 3D Blu-ray speler dan moet dit natuurlijk gebeuren met bekabeling van hoge kwaliteit. Deze week geven we je de kans high-end kabels te winnen via een actie op onze website over home cinema producten, HomecinemaMagazine.nl. Wanneer je HomecinemaMagazine en RU connected volgt op Twitter maak je namelijk automatisch kans.

Dit is overigens niet de eerste keer dat we kabels van RU Connected voorbij zien komen. Eerder hebben we op Homecinema Magazine al een review van verschillende high-end kabels van het merk gemaakt. Onze conclusie was dat je voor zeer goede kabels blijkbaar niet veel hoeft te betalen en dat je er ook nog eens een aantrekkelijk en solide design bij krijgt. Wil je kans maken op een high-end HDMI kabel, een analoge interlink kabel en een digitaal coaxiale of optische kabel? Klik dan gelijk door naar Homecinema Magazine en doe mee aan de actie.

De actie loopt tot en met volgende week maandag 12 september, waarna de winnaars via Twitter en HomecinemaMagazine.nl bekend gemaakt worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)